Candy<3

2012-05-31
21:18:24

Neon Gula Jeans
Igår beställde jag ett par neon gula jeans från gina tricot, jag hoppas de kommer se bra ut dom ser ju fina ut på bild men ibland liknar inte alltid deras varor de som är på bilden och då blir man besviken.

Men hoppas de blir bra :)


2012-05-30
14:20:46

Naprapat i måndags!
I nästan ett år har jag haft ont till och från i min höft och för ett halv år sen när jag kollade mig i spegeln såg jag att den ena höften satt lite högre upp än den andra och bara men så här har det aldrig sätt ut förut.
Jag blev orolig men inte förs i måndags gick jag till en naprapat som fick titta och vi pratade om vad det kan ha vart som gjort detta.
Förra sommarn lekte jag med vår hund Tindra sen kom hon på något konstigt sätt så jag snubblade och för att inte ramla på henne så snurde jag typ runt och ramlade hårt på höften.
Så vi tror det måste vara den smällen som gjorde det.
Men nu är det bra! :D Det var läskigt när han höll på där och tryckte på musklerna och höften, han bad mig att lägga mig på sidan. Han tog tag typ vid höften och uppe vid mina revben sen drog han mig konstigt och det stramade och helt plötsligt så slog han typ till på ett konstigt sätt som gjorde lite ont, SEn när jag fick kolla i spegeln så satt den som den ska igen :D
Han sa att jag kommer få lite ont efter åt för att det har suttit i så länge och att det kan strama lite när jag gör visa grejer för när man gått med det så länge så börjar muskilaturen också bli sne.
Jag har lite ont ännu men är så glad nu att allt är bra nu :)
Och min muskilatur har nog inte blivit så sne inget jag känner iaf :)


2012-05-27
17:41:14

Morsdag tårta!
Så här blev min morsdag tårta jag gjorde till mor min :)<3



Blev en prinsess tårta :)
Innehåll:
Första lager hallon sylt
Andra lager blandra jag vaniljkräm och grädde tsm för att få en krämmig och godare konsistens
Sedan grädde uppe på tårtan runt om den senadn vit marsipan, lite murgröna blad och en rosa nejlika blomma :)

2012-05-24
18:32:03

Fira mors dag imorgon.
Jag vet att mors dag är på söndag men både jag och mamma jobbar i helgen så vi bestämde oss för att fira henne imorgon. Jag ska göra en super fin prinsses tårta till henne jag ska ta bild, jag lovar den kommer bli så fin marsipanen ska vara vit sen så ska det vara lite murgröna blad på och så en jätte fin hög rosa blomma som jag inte minns namnet på. så längstner runt om tårtan ska det vara smörkräm som gör den ännu läckrare ;9

Jag ska göra prinsess tårta på mitt sätt ska säga det imorgon :)

2012-05-22
18:34:42

Dagens
Idag hade jag på mig ett linne från H&M och höga midje shortsen med nitar från Gina Tricot och så hade jag mina lita spikes :)



2012-05-20
19:48:12

New Look
Jag har just gjort en bäställning på två plagg från newlook.com!

Gick på nästan 900:- för två plagg ;P

Står att det ska ta 5-7 arbetsdagar för det att komma men orkar inte vänta vill ha de nu!<3<3<3<3

Ett par leggings och t-shirten  av märket: Abbey Dawn





Älskar leggingsen mäst men tshirten är också super snygg! love it! :D<3<3<3<3

2012-05-18
20:54:53

Köpt från gina
Här är lite jag beställt från gina tricot :P




2012-05-08
21:57:24

Körkorts problem...
När jag menar att jag har körkorts problem är för att jag har så svårt för att öppna boken och plugga att köra går hur bra som hällst inga problem och pengar är inget problem heller det är just pluggandet.

Jag har ingen ork att öppna boken och läsa jag har gått Trafikkurser A och B i skolan då är det lättare när man får se och höra och behöver läsa ibland.
Jag tänker ibland: Hm.. jag borde läsa lite och när jag tänker göra det öppnar boken ser jag bara en massa jobbig text jag inte orkar att läsa :S
Och jag är så otroligt skoltrött också blä...

Vad ska man göra om man inte orkar läsa ur körkorts bökerna?
Finns det kanske någon skiva man kan lyssna på?
Jag har inga problem att läsa men det går bara inte bra när det gäller att plugga, står det något intressant då läser jag ju lätt saker.

Man kan säga när jag läser nått jag inte har lust eller ork att läsa är det som att höra bla bla bla i huvudet och inget fastnar... urk.




2012-05-05
19:23:37

Guns n´ Roses

Handlade lite när jag var i borlänge, älskar Guns n´ Roses toppen jag köpte på H&M :D<3



Och köpte lite annat med som ett snyggt nit bälte på Gina Tricot, nitarna är konformade men svårt att se på bilden jag tog :P


Jag köpte andra kläder med men orkar inte lägga upp bilder på allt kan vissa bilder på två andra saker jag köpte.
På Cervera köpte jag vaniljhjärtan former 12st gud vad kul att få baka det sen ^^
På Panduro köpte jag 3st aromer att ha när man håller på o bakar :9


2012-05-02
15:58:19

Kom hem inatt
Då har man kommit hem då :)
Har haft det bra där uppe men idag när jag vaknade hade jag världens skallvärk men det går nog över tillslut hoppas jag.

I lördags hade vi köpt lite chips, godis & läsk när vi var och handlade detta så såg vi en coca cola sort vi aldrig sätt förut så vi köpte den för att testa den iaf.
Jag önskar att jag inte hade köpt den blä :S 

Coca Cola Cherry


Den var inte god! :(